CONFORM LEGII: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Clientii persoane fizice www.erikadu.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati, dupa ce au trimis un e-mail in care sa anunte aceast lucru.

Clientii persoane juridice nu pot returna produsele.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Furnizorul returneaza contravaloarea produselor cumparate in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Taxele de ramburs vor fi suportate de Client.

Coletele se vor returna numai pe adresa: str. Egalitatii nr 6 Brasov 500128

Nu pot fi returnate:

  • produse confectionate dupa specificatiile cerute de consumator;
  • furnizarea de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
  •  furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii lor, inseparabil amestecate cu alte asemenea elemente;
  •  produsele in editie limitata sau pentru colectionari care au ambalajul deteriorat sau lipsa.
  • Modelele de crosetat

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, etichete lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului.

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea unui retur in conditiile unor abuzuri.